contact.

Laat een berichtje achter!

Wil je meer informatie over de behandeling, of over waar ik je mogelijk mee kan helpen?
Neem gerust contact op. Ik beantwoord graag al je vragen! 

jouw bericht:

VERSTUUR

thank you!

I'll try and get back to you within 2-3 business days.

Lieve woorden

Eindelijk een praktijk en methode gevonden waarbij ik het gevoel heb dat er positieve veranderingen in gang zijn gezet. Daarbij vind ik het heerlijk ontspannend om de behandeling te ondergaan. Wendy luistert naar je verhaal en stelt specifieke vragen. Als je er behoefte aan hebt is het ook fijn en gezellig kletsen met haar. Ik voel me alleen maar heel erg op mijn gemak. Ik kijk uit naar de volgende afspraak

- marieke-

Hormonen die uit balans zijn. Als vrouw zijnde en hoog sensitief ken ik dat maar al te goed. Nu in de overgang ben ik erg blij om iedere 4 a 6 weken naar Wendy Booman te gaan. Ze houdt de rivier stromende en binnen de oevers. Zoals Wendy de eerste sessie zei: "Het is niet nodig om zoveel klachten te hebben van de overgang. Het mag ook rustig verlopen". En dat doet het bij mij gelukkig nu ook. 
Ben je bang voor het prikken? Bij mij gebruikt ze babynaaldjes omdat ik zo gevoelig reageer. 
Wendy heeft kennis, kan goed luisteren, heeft een fijne energie. Zeker een aanrader voor iedere vrouw met hormonale klachten. Van de overgang, menstruatie tot alles wat met zwangerschap te maken heeft. 

- els-

"Ik weet niet wat ik meemaak! Mijn menstruatie is al na 2 behandelingen heel veel minder zwaar geworden! Als ik dit eerder had geweten was ik al veel eerder bij Wendy geweest

- Hanna-

Na het krijgen van een miskraam ben ik op zoek gegaan naar iemand die me kon helpen mijn cyclus weer op gang te helpen, zo kwam ik bij Wendy. 
Ze heeft me meer inzicht gegeven in hoe mijn cyclus in elkaar zit en wat nog belangrijker is, ik kreeg het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer terug. 

-Denise-

schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat  TCG kan doen voor jou als vrouw, schrijf je dan in en blijf op de hoogte van allerlei leuke weetjes!

SCHRIJF ME IN

sluit

Ik ben Wendy Booman

Acupuncturist, gespecialiseerd in vrouwen

tarieven