ik kan je helpen bij....

kinderwens

Misschien ben je net aan het proberen zwanger te worden, of heeft de gynaecoloog gezegd het nog even langer zelf te proberen, dan help ik je graag de kans zo groot mogelijk te maken

Voor vrouwen die zwanger willen worden met behulp van een spermadonor en daarbij ondersteuning kunnen gebruiken. 

Vaak de eerste stap in een behandeltraject en nog de meest natuurlijke, waarbij er soms wel en soms niet gekozen wordt voor een behandeling met hormonen. Het sperma wordt eigenlijk door de eerste poort heen gebracht, al meer op de plaats van bestemming, zo hoeft het niet meer zo hard te werken om bij de eicel te komen.

je vruchtbaarheid vergroten

Kunstmatige inseminatie

IUI

IVF/ICSI

Wanneer IUI niet is gelukt, of er is een medische reden waarom natuurlijk zwanger worden niet lukt, dan is IVF of ICSI een mogelijkheid. Dit proces verloopt altijd met het gebruik van hormonen, iets waar veel vrouwen tegen op zien, acupunctuur verminderd de nare bijwerkingen en zorgt voor meer ontspanning.

Miskraam

Hoe verdrietig dat wanneer je dan zwanger bent en het blijkt mis te zijn? In sommige gevallen is het zelfs zo dat er sprake is van herhaalde miskramen, vaak biedt acupunctuur dan een manier, om je eigen systeem zo te versterken dat dit niet meer hoeft te gebeuren.
Heb je een echo gehad met een verkeerde uitslag en er ontstaat geen bloeding, dan kan ik je helpen het op een natuurlijke manier niet op gang te helpen.

beginnen klein.....

Grote avonturen

wat kun je zelf doen om je vruchtbaarheid te vergroten?

Zorg voor voldoende slaap

Je kunt een BBT (basale body temperature) bijhouden

Eet gezond, het lieft zo natuurlijk mogelijk 

Loop niet op blote voeten en zorg dat je voeten,buik en onderrug lekker warm blijven.

Probeer stress te vermijden, mediteer of doe yoga oefeningen, of wandel in de natuur.

Zorg voor voldoende beweging, maar sport niet te intensief.

acupunctuur bij mannelijke fertiliteit

Wanneer uit een semen onderzoek is gebleken dat de kwaliteit niet optimaal is, kunnen acupunctuur  en kruiden vaak uitkomst bieden. Diverse onderzoeken tonen aan dat er met acupunctuur verandering kan komen in  de hoeveelheid, bewegelijkheid en de vorm van de zaadcellen. 

vruchtbaarheid bij mannen

faq.

hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is van te voren nooit te zeggen, het ligt aan de vraag waarmee je komt en wat jouw geschiedenis is. Meestal evalueer ik na 5 behandelingen of er veranderingen zijn en of het zin heeft om door te gaan.

doet acupunctuur pijn?

Helemaal pijnloos is het helaas niet, je voelt een klein prikje van het hele dunne naaldje dat in je huid gaat, daarna is het eigenlijk heerlijk ontspannend.

wat kost een behandeling?

Een intake + behandeling kost €80,- en de vervolgbehandelingen €68,-.
Wanneer je komt voor een stuitligging van je kindje  en ik je ga behandelen en uitleggen wat je zelf kunt doen met moxa, dan kost dat €68,-

hoe lang duurt een behandeling?

De intake en behandeling duren iets langer, namelijk 1,5 uur, omdat ik je veel tijd wil nemen om naar jou te luisteren en je vragen te kunnen stellen. De vervolgbehendelinger duren een uur.
De moxabehandeling duurt ook een uur.

worden de behandelingen vergoed ?

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt zal een deel van je behandeling worden vergoed. Je kunt dit nakijken bij jouw eigen verzekering of hier checken

behandel je ook mannnen ?

Wanneer het te maken heeft met bijvoorbeeld een verminderde vruchtbaarheid bij de man dan is hij van harte welkom in de praktijk!

Wat je graag al zou willen weten.

schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat  TCG kan doen voor jou als vrouw, schrijf je dan in en blijf op de hoogte van allerlei leuke weetjes!

SCHRIJF ME IN

sluit

Ik ben Wendy Booman

Acupuncturist, gespecialiseerd in vrouwen

tarieven